Comenius Projesi

"Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans http://www.ua.gov.tr) yürütülen Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) kapsamında ve Avrupa Komisyonu´ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden Ulusal Ajans veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz."

21.02.2013 1330

"EUROPE-UNITY IN DIVERSITY" PROJEMİZ

1

AB Eğitim ve Gençlik Programı Başkanlığınca yürütülmekte olan Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı projemiz "Europe-Unity in Diversity " çalışmaları başlamıştır. Öncelikle okulumuz Alankent Çok Programlı lisesinde logo yarışması yapılmıştır ve İtalya'ya götürülecek logolar belirlenmiştir. 12-18 Kasım 2012 tarihlerinde okulumuz proje kapsamındaki ilk toplantısını Yunanistan, Polonya; Romanya ile İtalya'nın Reggio Calabria şehrinde gerçekleştirmiştir. Proje toplantısında logo olarak İtalya'nın logosu anlamlı ve sade olmasından dolayı oy birliği ile proje logosu olarak seçildi. Projemiz 2014 Ağustos ayında son bulacaktır. Projemizin ikinci buluşma yeri 22-28 Nisan 2013 tarihleri arasında ilçemiz Kabataş olacaktır.

Proje ortakları: Romanya, Türkiye, İtalya, Polanya, Yunanistan

Proje sorumlusu:  Suzan KUZU