Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor

HEDEFLER: Öğrencilerin; • Sahip oldukları millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, • İhtiyaç sahibine yardım etme, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeleri, • Hoşgörülü, saygı ve sevgi dolu, meslek ve sanata duyarlı, başarılı bireyler olarak yetişmeleri, • Toplumda kalıcı gönül köprüleri kurmaları, • Sosyal becerilerinin ve kendilerine güven duygularının gelişmesi, • Sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilinci kazanmaları, • Ders dışı zamanlarını verimli geçirmeleri, • Gerçek hayatta iş başı eğitimleri ile mesleki becerilerini geliştirmeleri, • Uygun olmayan ortamlarda bulunmalarını önleyerek zararlı maddeleri kullanmalarını engellenmek, • Şiddete eğilimli davranışlarını kontrol altına almak, • Okula aidiyet duygularını geliştirmek, • Akademik ve sosyal başarılarını artırmak, • Okula ilgilerini artırarak devamsızlıklarının azaltılmasını sağlamak.

05.11.2023 44

MESLEK LİSELERİ HAYATA DOKUNUYOR PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TOPLUMUN İHTİYAÇ SAHİBİ KESİMLERİNE YARDIMCI OLUYORLAR. AYNI ZAMANDA ETRAFIMIZDA BULUNAN KURUMLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORLAR.05-11-202305-11-2023